| Tytuł: | Afty leczenie |
| Autor: | ~Emilka 24.2.2011, 10:00 |
| Hej! Niestety mam afty. Jak mogę się ich pozbyć? Strasznie mnie bolą i są bardzo nieestetyczne. Czy ktoś może mi coś poradzić? | |
| Autor: | Ewa 24.2.2011, 13:37 |
| na afty najlepsza jest woda utleniona. wszystko inne już próbowałam. wystarczy przetrzeć wacikiem nasączonym wodą utlenioną i wszystko będzie ok. | |
| Autor: | Żabka 25.2.2011, 10:13 |
| Od lat walczę z aftami. Wydałam tyle pieniędzy na różne kremy, mazidła i inne pierdoły i nigdy nie było żadnych efektów. Woda utleniona pomaga i widać efekty już na drugi dzień. | |
| Autor: | dolores 25.2.2011, 13:19 |
| Ja na afty też stosuję wodę utlenioną. Niekiedy jednak przez te afty odczuwam silne bóle. Wtedy biorę pyralginę, która ma też działanie przeciwzapalne, to daje mi pewność, że nie nabawię sie żadnej infekcji. Jednak takie sytuacje zdarzają sie bardzo rzadko, zazwyczaj wystarcza sama woda utleniona. | |
| Autor: | Żaneta20 28.2.2011, 08:28 |
| yyyy, jak ja użyłam wody utlenionej, to myślałam, że umrę z bólu. musiałam szybko brać leki przeciwbólowe | |
| Autor: | Irena 28.2.2011, 10:24 |
| Jeśli macie nawracjące afty, to radzę zrobić morfologię. Ja miałam z aftami mnóstwo problemów. Po różnych badaniach wyszło, że brakuje mi witaminy B12. | |
| Autor: | Anonimka 20.2.2012, 20:49 |
| Witam wszystkich Ostatnio pojawiły mi się 4 afty w tym jedna na języku. Czytałem wiele forum i postanowiłem kupić vagothyl. Smaruje je tym 2 razy dziennie, afty stały się takie jakby sflaczałe, bardziej białe i już nie bolą ( 2 dzień \\\"kuracji\\\"). I teraz nie wiem co mam dalej robić. Czy mam dalej je smarować aż do zniknięcia? Proszę o rade bo pierwszy raz stosuje vagothyl i jeszcze jak ma wygląda gojenie afty po vaghotyl-u? W którym momencie nie trzeba już afty smarować i najlepiej jakby ktoś mógł to opisać. Bo mam taką jedną na języku i już 3 dzień a ona nadal jest tylko ze cały czas taka biała i sflaczała a nie chce znikać. Proszę o konkretną odpowiedz | |
| Autor: | Anonimka 20.2.2012, 21:09 |
| Witam wszystkich Ostatnio pojawiły mi się 4 afty w tym jedna na języku. Czytałem wiele forum i postanowiłem kupić vagothyl. Smaruje je tym 2 razy dziennie, afty stały się takie jakby sflaczałe, bardziej białe i już nie bolą ( 2 dzień \\\"kuracji\\\"). I teraz nie wiem co mam dalej robić. Czy mam dalej je smarować aż do zniknięcia? Proszę o rade bo pierwszy raz stosuje vagothyl i jeszcze jak ma wygląda gojenie afty po vaghotyl-u? W którym momencie nie trzeba już afty smarować i najlepiej jakby ktoś mógł to opisać. Bo mam taką jedną na języku i już 3 dzień a ona nadal jest tylko ze cały czas taka biała i sflaczała a nie chce znikać. Proszę o konkretną odpowiedz | |
| Autor: | Anonimka 20.2.2012, 21:46 |
| Autor: | Anonimka 20.2.2012, 22:40 |
Aids
Pewna grupa naukowców twierdzi, że HIV potrafi egzystować w organizmie bez ujawniania się nawet do 10 lat, toteż osoby, które są nosicielami, a o tym nie wiedzą, mogą przekazywać chorobę swym partnerom poprzez stosunki płciowe. Właśnie tak stało się w społeczności homoseksualistów, którzy pod koniec lat 70, za atrybut wyzwolenia swoich poglądów uznawali prawo do niezliczonej ilości kontaktów seksualnych.
Choroby weneryczne
Choroby weneryczne występują w każdej grupie wiekowej i we wszystkich klasach społecznych. Zagrożony może być każdy. Z tego względu konieczne jest zachowanie wszelkich środków ostrożności przy nawiązywaniu stosunków seksualnych.